Nyelvválasztás
MagyarMagyar
EnglishEnglish

Hírek

Vegye meg karszalagját!

Vegye meg karszalagját!A Fradi Múzeum idén is különleges és változatos programokkal készül a június 23-án, szombaton rendezendő Múzeumok Éjszakájára, amelyen a látogatók több érdekességet is kipróbálhatnak múzeumunkban. 

Érdemes elővételben jegyet váltani a Múzeumok Éjszakájára, ugyanis a látogatók az itt vásárolt belépővel nem csak a minden eddiginél különlegesebb és bővebb programokkal készülő múzeumunkat látogathatják meg június 23-án sorban állás nélkül, de az óránként induló exkluzív stadiontúrán is részt vehetnek, illetve az esemény napján a Fradi sas születésének 90. évfordulója alkalmából exkluzív, limitált emléklapot is kapnak.

A karszalagokat a Fradi Múzeum pénztárában lehet megvásárolni a múzeum nyitvatartási idejében, keddtől péntekig 10.00-től 18.00-ig, míg szombaton és vasárnap 10.00-től 16.00-ig, a Groupama Aréna földszintjén. 

Szurkolóink a május 27-én, vasárnap 17.30-kor kezdődő DVTK elleni hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen is megválthatják karszalagjaikat a Múzeumok Éjszakájára a Groupama Aréna kerengőjénél, illetve a családi szektornál.

A felnőttek 1700 Ft-ért, a gyermekek 800 Ft-ért vásárolhatnak jegyet, míg a levéltári partnereknek, más múzeumoknak szóló szakmai jegy ára 200 Ft.
Vissza