Nyelvválasztás
MagyarMagyar
EnglishEnglish

Hírek

Részvétel a Múzeumok éjszakáján

Részvétel a Múzeumok éjszakáján

Szentivánéj estéjén kerül megrendezésre a Múzeumok Éjszakája, melyen egyetlen klubmúzeumként képviselteti magát a Ferencvárosi Torna Club 116 éves történelmének sarokköveit bemutató Fradi Múzeum. A világ legjobb, 2014-ben átadott stadionjában, a minap Stadium Busines Awards díjjal kitüntetett Groupama Arénában található Fradi Múzeum, idén első ízben csatlakozik a kultúra éjszakájához.

 

 

A június 20-i rendezvénysorozat programjain egyszeri 1500 forintos karszalaggal lehet részt venni, mely diákok (6-18) esetében 600 forint, hat éves kor alatt pedig ingyenes. A jellemzően este hat órai kezdéssel ellentétben a Fradi Múzeum már 10:00-tól vendégeink rendelkezésére áll, sőt ajándékkal is kedveskedünk látogatóinknak!

 

Azon kulturálódni vágyók, akik a Fradi Múzeumban váltják ki belépőjüket a rendezvénysorozatra, aznap egy ajándék stadionlátogatáson vehetnek részt az ultramodern Groupama Arénában!

 

Ezzel lehetőségük nyílik a jegyüket nálunk kiváltó vendégeknek, hogy az FTC értékeit és világképét ne csak a múltból, hanem a jelen erődjén keresztül is megismerjék. Az utolsó túra kezdőidőpontja 19:15, a múzeumi programok pedig egészen hajnalig várják látogatóinkat, bár van aki nem bírta kivárni a Múzeumok Éjszakáját…

Vissza