A Fővárosi Levéltár és az FTC együttműködésének eredményeként elérhetővé váltak a Fradi Múzeum legfontosabb dokumentumai. 

A Ferencvárosi Torna Club és a Budapest Főváros Levéltára 2015 elején egy együttműködési megállapodást írt alá. Az egyezmény értelmében a két intézmény letéti szerződést kötött, amely alapján az FTC tulajdonjoga fenntartásával Budapest Főváros Levéltárában helyezi el azon iratokat, kiadványokat, fotótári anyagokat, hang- és videofelvételeket, amelyek felbecsülhetetlen részét képezik az egyesület múltjának. Így a Fradi Múzeum értékei megfelelő körülmények között vannak tárolva, valamint a dokumentumok kutathatóakká váltak.

Az együttműködés eredményeként a Budapest Főváros Levéltára segítséget nyújtott a Fradi Múzeumnak a Nagy Béla által hátrahagyott örökség kiadványokban megtestesülő anyagának digitális feldolgozásában és a magyarországi Hungaricana közgyűjteményi portálon való publikálásban, így az oldalon bárki hozzáférhet a harmincötezer oldalnyi ferencvárosi dokumentumhoz.

A Fradi múzeum 35 ezer oldalnyi anyaga elérhető a Hungaricana közgyűjteményi portálon

.